Tortellini cu sunca si busuioc

de mihaelar63 in Tortellini, 22 Noi 2012 | 7491 vizualizari

 

Mi-am luat niste vasulete mai mare dragul sa prepari ceva ce poate fi pus la cuptor . Pe deasupra mancarea aceasta e gata in mai putin de 20 de minute . Din categoria ,, rapid si gustos ''.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr Tortellini cu ricotta si spanac
  • 200 gr sunca
  • 100 gr smanatna slaba
  • 2 cepe verzi
  • 2 felii cas afumat [50-70 gr]
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu sunca si busuioc:

Sunca taita fasii si ceapa verde taiata rondele se inabuse usor in ulei . Sarati condimentati + busuiocul [ eu am avut doar uscat] si turnati smantana amestecand .

In acelasi timp fierbeti tortellini in apa cu sare si o lingura de ulei conform indicatiilor de pe ambalaj .

Am servit totul in doua vase termorezistente [ fiecare cu portia lui ] . Am alternat tortellini cu  compozitia de sunca cu ceapa si smantana , am terminat cu o felie de cascaval afumat si am dat totul la cuptorul cu microunde 2 minute .

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu sunca si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

laura_n 1

22.11.2012, 18:50

buuun!

jolygina 1

22.11.2012, 20:24

VAI CUM ARATA ;SEARA STAU MAI MULT PE SAIT SI MA UIT LA RETETE DAR ;NU AS VREA SA MAI VIZITEZ BUCATARIA DAR CU ASA BUNATATIII

Rocsi 1

22.11.2012, 21:50

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tortellini con prosciutto crudo